De activiteitencommissie

De activiteitencommissie is betrokken bij de uitvoering van verschillende activiteiten in en buiten de school. U kunt denken aan : Viering van het Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Paaslunch, afscheidsfeest groep 8, aanschaf van luizencapejes, aanschaf van schoolshirts.

Het schoolteam en de AC maken een planning van de activiteiten van het schooljaar, informatie wordt gegeven per nieuwsbrief of email.

De activiteitencommissie vergadert ongeveer vier keer per jaar. Bij elke vergadering van de activiteitencommissie is iemand van het team aanwezig.

Leden van de activiteitencommissie zijn:

Voorzitter: Herma Fridrichs, moeder van Erik (Unit 2).
Leden:
Arfa Alveringh, moeder van Kaene (Unit 1) en Isjanha (Unit 3)

De activiteiten worden bekostigd vanuit het schoolfonds. Dit geld is bestemd voor de bekostiging van verschillende activiteiten die niet betaald kunnen worden uit de exploitatievergoeding. De vrijwillige bijdrage was in 2017/2018 gesteld op E 20,- per kind. In de maand oktober krijgt u een brief met het verzoek om de ouderbijdrage te betalen. Kinderen die in de loop van het schooljaar op school komen betalen voor iedere maand die nog komt € 2,-. We gaan uit van 10 maanden onderwijs. Het bankrekeningnummer is NL33 RABO 0306 6283 92 t.n.v. CBS De Wegwijzer / AC.

Mocht u ook graag mee willen helpen in de activiteitencommissie. Meldt u dan aan bij een van bovenstaande ouders of bij een van de teamleden.